Sivas - Sivasliyiz.Com

Tam Versiyon: Acıyurt Köyü - ULAŞ
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ulasın en önemli köyü unutulmus.En basta yazılması gereken köy ne yazıkki hiç anlatılmamış.Acıyurt köyü öyle bir köydür ki tarihi,eğitimli,kültürlü,kariyer sahibi insanları ile bu köylerin en basında gelir.Yetiştirmiş olduğu insanlar sadece Ulasa değil Sivasa da çok büyük hizmetlerde bulunmus ve bugün de bulunmaya devam etmektedir.Site Yönetimi Acıyurt köyü ile ilgili daha geniş bilgi için Sivas da Acıyurt köyü Derneği ile temasa gecebilirsiniz.
Bursadan Yiğidolar Diyarına Selamlar...
ACIYURTLU YİĞİDO...
hoş geldin hemşo e hadi bakalım paylaşımlarını bekliyoruz..Very Happy
Çok sevdiğim arkadaşım, Diableria nickli Dilara köyünün fotoğraflarını yollamış.

[attachment=692][attachment=693][attachment=692][attachment=693] acıyurt köyü denince akla mihrali bey ve oglu rüştü bey gelir sevgili acıyurtlular <ele degilmi aye<<<<<<
slm bende bir acıyurt lu olarak at5alarımdan ve dedelerımden gurur duyuyorum acıyurt köyü gercektende sahipsiz burdan sayın köy muhtarına seslenıyorum köylünüz ve hemseriniz olarak köye negibi katkılar sagladınız merak ediyorum acıyurtköyü diye bir site acmısınız icerigi bos sivasda acıyurtköyü dayanısma ve dernegi actınız kahve haneye cevirdiniz kapaldı köyümüzü gellecek nesillere tanıtmak icin bir an evel tanıtıcı ve bilinsli bir site kurup yayınlamanız lazım eger konularda ve köylünüz olarak elimizden gelenı yapmak icin hazırız simdiden tesekkürler
Referans URL